Team FitnessFys

Atletpriser:

Opstart:

Du vil blive indkaldt til en personlig konsultation, hvor vi afstemmer forventninger. Hvis vi bliver enige om, at kemien passer, får du oplysninger omkring det videre forløb.

Med i opstarten er konsultation ved behov, kostplan og træningsprogram.

Kostplanen bliver tilpasset dig, dine behov og ønsker under hensyntagen til målet.

Træningsprogrammet bliver også tilpasset dig i forhold til dine behov og eventuelle begrænsninger. Vi laver træningsprogrammet i i Exorlive, hvilket vil sige, at det kommer med illustrationer og beskrivelser på dansk.

Du bliver medlem af en hemmelig gruppe på facebook.

Ved opstart betales opstartsprisen + den første måned. Opstartsprisen er et éngangsbeløb. Herefter betales en månedlig ydelse alt efter, om det er en on- eller offseasonpris.

(2000 kr)

Offseason:

Offseason er der, hvor du bygger muskler. Du får en kostplan og et træningsprogram tilpasset dine mål. Disse bliver justeret så ofte som nødvendigt.

Der vil være fællestræninger, som foregår i Old School Gym i Esbjerg. Hvis ikke du er medlem, koster det 50 kr. pr. gang.

Vi vil i fællesskab tage stilling til, hvilken klasse du stiller op i. Vi vil være behjælpelig med at arrangere poseringsundervisning, ligesom vi også vil give alt den nødvendige information i forhold til konkurrencen. Vi vil – så vidt muligt – deltage i poseringsundervisning, og hvad der ellers vil komme af arrangementer.

Endvidere er det muligt at skrive til os ved behov. Vi bestræber os på at svare inden for 24. timer.

(700 kr)

Onseason:

Onseason er der, hvor fedtet skal reduceres. Du får tilpasset din kostplan og dit træningsprogram løbende. I fællesskab tager vi stilling til, hvornår onseason starter for dig, da det er forskelligt fra person til person.

Vi vil stadig være behjælpelig med at arrangere poseringsundervisning, give information omkring konkurrencen og deltage i forskellige arrangementer. Endvidere vil vi være til stede, når du skal op til konkurrencen.

(900 kr)

Motionistpriser:

Online træningsprogram:

Du vil få lavet et træningsprogram som er tilpasset dig, dine behov og dine begrænsninger. Programmet bliver lavet i Exorlive, hvilket vil sige, at det kommer til dig med illustrationer og beskrivelser af hver enkelt øvelse.

Programmet bliver sammensat efter forudgående online korrespondance og sendes via mail i PDF format. Træningsprogrammet er uden opfølgning.

Kostplan:

Efter forudgående online korrespondance bliver der udarbejdet en kostplan under hensyntagen til dine behov og ønsker.

Kostplanen vil, som udgangspunkt, bestå af ”almindeligt” mad, hvor du får flere valgmuligheder ved hvert måltid.

Som oftest er der plads til en spisedag eller et cheatmeal én gang om ugen.

Endvidere får du selv mulighed for at få indflydelse på planen (likes/dislikes).

Du vil modtage kostplanen pr. mail eller via facebook. Kostplanen er uden opfølgning.

Personlig træning:

Du vil få lavet et træningsprogram som er tilpasset dig, dine behov og dine begrænsninger. Programmet bliver lavet i Exorlive, hvilket vil sige, at det kommer til dig med illustrationer og beskrivelser af hver enkelt øvelse.

Programmet bliver sammensat efter forudgående online korrespondance, og ved første træningstime gennemgår vi programmet sammen.

En personlig træningstime varer 45 minutter. Flere timer kan tilkøbes – og herved opnå besparelser.

Priser:

  • Træningsprogram uden opfølgning (online): 350 kr.
  • Kostplan uden opfølgning: 600 kr.
  • 1 trænings-time incl. træningsprogram: 500 kr
  • 5 x personlig træning incl. træningsprogram: 2250 kr.
  • 12 ugers forløb (kun kost incl. 1 ugentlig justering/opfølgning): 2600 kr.
  • 12 ugers forløb (kost + træningsprogram incl. 1 ugentlig justering/opfølgning): 3000 kr.